E1 plaatst zich voor kwartfinale beker

zondag 21 februari 2016 23:26
Hits: 347

Door een knappe 5-1 overwinning afgelopen zaterdag op HVCH E2 heeft onze E1 zich geplaats voor de volgende ronde in het bekertoernooi. Sjo SBV-Ulysses E1 begon wat moeizaam aan de wedstrijd maar kwam na 10 minuten desondanks op voorsprong. Enkele minuten later maakte HVCH alweer gelijk. Echter in het restant van de wedstrijd wist onze E1 nog 4 keer te scoren en bereikt zo de laatst acht. Een prachtig resultaat voor leiders en spelers van dit team.

De resultaten van de overig gespeelde wedstrijden op 20 februari van onze jeugdteams (het betrof verder allemaal oefenwedstrijden):

Herpinia A2                      Sjo SBV-Ulysses A1                         nb

Sjo SBV-Ulysses B1          Herpinia B1                                      3-0

EVVC MB2                       Sjo SBV-Ulysses MB1                        3-2

Sjo SBV-Ulysses C1         TOP C2                                           10-0

HVCH C3                        Sjo SBV- Ulysses C2                          5-2

HVCH D3                        Sjo SBV- Ulysses D2G                       1-3

Sjo SBV-Ulysses MC1, D1 en E3 hebben afgelopen zaterdag de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Alle uitslagen en standen van de gespeelde zaalwedstrijden in de afgelopen maanden zijn te vinden op de site van voetbalvereniging Ravenstein ( http://www.vvravenstein.nl/zaalvoetbal/ ).

Start voorjaarscompetitie

Komende zaterdag 27 februari start de voorjaarscompetitie voor alle teams van onze Sjo. Alleen onze E1 komt niet in competitieverband uit en speelt een oefenwedstrijd uit tegen Heeswijk E1 (aanvang 9.00 uur). De teams die in de najaarscompetitie hun thuiswedstrijden in Haren hebben gespeeld gaan nu, zoals is afgesproken, hun thuiswedstrijden in Megen spelen en omgekeerd. Succes allemaal.