Jeugdteams Vita hebben kans om 2e bekerronde te halen.

donderdag 22 september 2016 18:48
Hits: 142

Na 2 van de 3 gespeelde wedstrijden in de eerste bekerronde zijn er nog 3 jongensteams van Vita die alle wedstrijden hebben gewonnen in hun poule en dus nog volop kansen hebben om de 2e ronde te halen. De teams die als eerste eindigen in de poule gaan door naar de volgende ronde

SJO Vita JO13-1 heeft 1 wedstrijd gespeeld en gewonnen en concurrent ST Herpinia/OKSV eveneens. In een onderling duel zal duidelijk worden gemaakt wie verder bekert waarbij ST Herpinia/OKSV aan een gelijkspel genoeg heeft. SJO Vita JO13-2 heeft beide wedstrijden gewonnen en staat 3 punten voor op de concurrentie. In de laatste wedstrijd volstaat een gelijkspel om de volgende ronde te halen. SJO Vita JO11-1 heeft ook 2 keer gewonnen evenals concurrent Avesteyn JO11-2. Ook deze 2 ploegen maken onderling uit wie verder zal bekeren waarbij SJO Vita genoeg heeft aan een gelijkspel. Bij de overige jongensploegen zal het lastig worden of zelfs onmogelijk om de volgende ronde te bereiken al kunnen er altijd verrassingen zijn.

Bij de meisjes gaan alleen de laatste niet door naar de volgende ronde. Beide meisjesteams van SJO Vita hebben al een wedstrijd gewonnen en hierdoor een goede kans om door te dringen naar de volgende ronde. De 3e wedstrijddag in de eerste bekerronde wordt gespeeld op 29 oktober. Komende zaterdag 24 september begint voor al onze teams de competitie. Afgelopen zaterdag is SJO Vita JO7-1 al gestart met de competitie. Dit team (mini F) speelt met slechts 4 spelers korte wedstrijdjes op een klein uitgezet veld. Komende zaterdag spelen zij hun eerste thuiswedstrijd in Megen (aanvang 9.00 uur). Toeschouwers zijn van harte welkom, uiteraard ook bij de overige wedstrijden van onze teams.